Voor wie

Vanaf 18 jaar ben je welkom voor vragen, hulp en advies op psychologisch en seksuologisch vlak.

Het kan zijn dat je last hebt van depressieve klachten, angsten, overmatig piekeren, een fobie of paniekaanvallen. Of je loopt thuis of op je werk keer op keer tegen dezelfde knelpunten aan en je wil daar iets aan veranderen.  Ook in geval van traumagerelateerde of seksuele problemen, kunnen we na het intakegesprek een behandelplan met de gewenste doelen opstellen.

Zit je met praktische vragen over relaties, intimiteit of seksualiteit, dan kunnen enkele gesprekken vaak al uitkomst bieden.

Voor wie niet

Ik ben open over de mogelijkheden op het gebied van behandeling en ook over de beperkingen als vrijgevestigd GZ-psycholoog. Ik werk niet in een multidisciplinair team en beschik niet over een 24-uurs of crisisopvang. Vandaar dat ik je zal verwijzen naar gespecialiseerde zorg als er sprake is van psychotische of bipolaire klachten, problemen met agressieregulatie, suïcidaliteit, een eetstoornis, zelfbeschadiging, een IQ onder 80, of als je last hebt van verslaving op het gebied van alcohol, drugs en games. Bij deze problematiek is gespecialiseerde hulp nodig en zal ik je daarnaar verwijzen.