Als je je aanmeldt via het contactformulier en je je telefoonnummer achterlaat, wordt je naam genoteerd. Zodra er ruimte is om een intakegesprek te plannen neem ik contact met je op om kort met je na te lopen of je bij mij aan het juiste adres bent voor jouw hulpvraag. Als dat voor beide partijen zo blijkt te zijn, kunnen we een intakegesprek inplannen, waarin je hulpvraag, je doel, de aard en ernst van je klachten onderzocht worden. Op basis daarvan wordt al dan niet een diagnose gesteld en een behandeladvies gegeven. Als er sprake is van een behandeling gericht op een diagnose die binnen de Generalistische Basis GGZ kan plaatsvinden heb je een verwijzing van je huisarts nodig.

In de tussentijd adviseer ik je om de praktische zaken op een rij te brengen, zoals inzicht in de kosten die het voor je mee kan brengen (zie Tarieven en vergoedingen) en een verwijsbrief van je huisarts voor een BGGZ-traject. 

Daarnaast vind je bij mijn Links veel informatie waarmee je al een goede start kunt maken. Kies één of twee dingen uit en ga ermee aan de slag in de tijd dat je op een intakegesprek moet wachten.